Вийшов другий сезон серіалу "Дім дракона": де і коли дивитись українцям (відео)

Читать на русском
Автор
1405
Переглянути "Дім дракона" можна буде в українській озвучці Новина оновлена 18 червня 2024, 15:29
Переглянути "Дім дракона" можна буде в українській озвучці. Фото Скріншот відео

Стало відомо, як і де в Україні можна переглянути другий сезон "Дім дракона"

У неділю, 16 червня, відбулася прем’єра другого сезону серіалу "Дім дракона" виробництва HBO. Для українських глядачів серіал ексклюзивно транслює платформа Megogo з 17 червня. Зазначимо, що серіал "Дім дракона" заснований на романі Джорджа Мартіна "Вогонь і кров", він розповідає про події за 200 років до "Гри престолів".

Графік виходу серій "Дім дракона 2"

Серіал "Дім дракона 2" виходитиме на HBO в оригінальному озвученні з 16 червня по 4 серпня. Кожен епізод буде представлений по неділях, починаючи з 16 червня.

Українські глядачі зможуть переглянути "Дім дракона 2" на сервісі Megogo з 17 червня. Епізоди будуть представлені по понеділках (починаючи з 17 червня) о 21:00 за київським часом в українській озвучці та з сурдоперекладом. Усього буде 8 епізодів, останній з них в українському озвученні вийде 5 серпня.

Сюжет та трейлер другого сезону "Дім дракона"

У другому сезоні, після коронації короля Ейгона II і смерті сина королеви Рейніри, дім Таргарієнів розділився навпіл. У Королівській Гавані Ейгон II править із Залізного трону за підтримки Алісенти та Зеленої ради під захистом найбільшого дракона Вестероса. У вигнанні на Драконовому Камені королева Рейніра та її Чорна рада обмірковують свій наступний крок. Насувається громадянська війна, і обидві сторони шукають підтримки у великих домів Вестероса, зрештою, накопичуючи армії — і драконів.

Скільки коштує підписка на Megogo

Megogo, передплата

Раніше "Телеграф" розповідав, що серіал "Гострі козирки" стане фільмом із Кілліаном Мерфі у головній ролі. Дія фільму розгорнеться у роки Другої світової війни.