До Тищенка ще далеко, але сума вражає: скільки коштує розкішний годинник скандальної помічниці нардепа (фото)

Читать на русском
Автор
1389
Евеліна Андрієвська засвітила коштовний годинник Zenith Новина оновлена 25 червня 2024, 17:20
Евеліна Андрієвська засвітила коштовний годинник Zenith. Фото Інстаграм Евеліни Андрієвської

Дівчина похизувалась вартісним аксесуаром

Днями Державне бюро розслідування провело обшуки у народного депутата України Миколи Тищенка. Було виявлено чимало готівки та вартісний годинник Audemars Piguet Royal Oak Offshor. Тепер коштовну прикрасу знайшли в помічниці депутата — Евеліни Андрієвської.

У інстаграмі дівчини є фото, де вона позує разом зі своїм хлопцем. Цікавою деталлю на світлині є елітний годинник. "Телеграф" з'ясував вартість такої прикраси.

Скільки коштує годинник помічниці Тищенка

На сайті "Дека" модель годинника, який одягала Евеліна Андрієвська, називається Zenith Defy Midnith. Він — швейцарського виробництва, виконаний з нержавіючої сталі.

Скло пристрою виготовлене з сапфіру та оздоблене діамантами. Також можна помітити перламутровий циферблат і три ремінці.

Вартість годинника Zenith, як у Евеліни Андрієвської
Вартість годинника Zenith, як у Евеліни Андрієвської, Фото: Колаж "Телеграф"

Найцікавіше, що такий годинник коштує 602 тисячі гривень. За таку суму можна придбати квартиру в невеликому районному центрі України. Тому питання, звідки такі кошти у помічниці народного депутата, залишається відкритим.

Хто така Евеліна Андрієвська

Дівчина родом із Донецька. Навчалась на факультеті готельно-ресторанного бізнесу у Київському національному торговельно-економічному університеті. Намагалась стати депутатом Київської міської ради від "Слуги народу" у 2020, але не вийшло.

У березні 2023 році Евеліну Андрієвську внесли до бази "Миротворець", зокрема, за участь в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії та заперечення російської агресії. Вона поширювала тези російської пропаганди, що начебто ЗСУ обстрілюють райони Донецька. До того ж дівчина відвідувала окупований Крим та ходила на концерти співака-путініста Григорія Лепса.

Також Андрієвській вручав Подяку очільник Головного управління розвідки — Кирило Буданов. Це викликало резонанс у суспільстві, бо люди не зрозуміли, за які заслуги.

Раніше "Телеграф" писав, яку суму готівки знайшли у Миколи Тищенка під час обшуку. Це вражає.