"Фотошоп і заказуха": Ксенія Мішина стала жертвою шахраїв

Читати російською
Автор

На зірку вилилася купа хейту

Відома українська акторка Ксенія Мішина знову стала жертвою шахраїв. Зірка розповіла, що її фото підробили і звинуватили у "знущаннях із постраждалих після обстрілів у Севастополі".

Про це акторка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм. Мішина показала скріншот з телеграм-каналу, де нібито у сторіс вона показала фото в рідному місті Севастополі купається в морі. Фейкове фото підписано: "Зараз би знову пережити ці емоції. Але не всі їх можуть пережити ще".

Фото: instagram.com/misha.k.ua /instagram.com/misha.k.ua

Телеграм-канал також вказав, що зараз акторка живе у Варшаві і виправдався, що Мішина відразу після публікації цієї "сторіс", відразу її видалила. Через це допис на Мішину звалилася порція хейту від підписників.

Фото: instagram.com/misha.k.ua /https://www.instagram.com/misha.k.ua/

Ксенія Мішина перейшла на російську мову і написала: "Никаких сторис я не делала. Это полнейшая х**ня со стороны местных телеграм-каналов. Никогда и ни прикаких условиях я не буду радоватся человеческим смертям! Фотошоп и заказуха!".

Фото: instagram.com/misha.k.ua /instagram.com/misha.k.ua

Акторка також показала непристойний жест і розповіла. що живе не у Варшаві, а в Києві. Зараз вона перебуває на відпочинку у Нью-Йорку з сином.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ірина Сопонару зізналася, що оплатив її весілля. Акторка "Жіночого кварталу" також поділилася, скільки коштувало святкування.