Просто і розкішно: ідеї нюдового манікюру на короткі нігті (фото)

Читати російською
Автор

Акуратний манікюр — запорука красивих рук

Літо — час простих, але вишуканих образів та манікюрів. Цьогоріч у тренді не лише яскраві кольори та дизайни, а й нюдові відтінки, які роблять ручки по-особливому красивими й елегантними.

У тренди увірвався японський манікюр — акуратно оброблені нігті без гелевого покриття. Також в моді нюдові кольори з майже прозорим фінішем.

Ідеї манікюру на короткі нігті

Трендовий варіант — ніжно-рожеве глянцеве покриття. Такий манікюр виглядає дуже красиво, елегантно і розкішно. Неймовірно вишукано виглядає нюдове покриття з блискітками на кінчиках нігтів. Так ваші руки матимуть доглянутий, красивий, але ненудний вигляд.

Фото: pinterest /Pinterest
Фото: pinterest /Pinterest

Матовий фініш — тренд цього сезону. Вкраплення будь-якого кольору зроблять манікюр цікавішим. На матових нігтях неймовірно красиво виглядають золотисті вставки. Вони ідеально доповнюють манікюр, роблячи ваші нігтики по-особливому красивими.

Фото: pinterest /Pinterest
Фото: pinterest /Pinterest

Більше й більше дівчат знімають гелеве покриття зі своїх нігтиків і фарбують їх прозорим лаком або ж не наносять нічого. Цей тренд заполонив серця усіх модниць, адже допомагає полюбити себе і не підлаштовуватися під суспільство. Обов’язково спробуйте зробити японський манікюр цього літа.

Фото: pinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" ділився ідеями японського манікюру на літо 2024. Такий варіант — про легкість, елегантність та натуральність.