Повернеться на Євробачення? Дискваліфікований Йост Кляйн заінтригував фанів заявою на сцені

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 червня 2024, 15:13

Виконавець спантеличив шанувальників неоднозначним натяком

Представник Нідерландів на Євробаченні 2024, якого дискваліфікували з конкурсу, заінтригував фанів можливим поверненням на шоу. Йост Кляйн вразив своєю заявою на сцені на фестивалі Pinkpop.

Про це повідомили на nu.nl. На концерті Йост Кляйн виконав пісню "Europapa", яку представляв на Євробаченні цьогоріч. Після цього співак подякував фанам і натякнув, що повернеться на конкурс у 2024 році.

"Нідерланди, я не можу прийти до тями. Без команди, гурту та людей довкола мене не було б "Євробачення". Всі ви так багато працювали стільки місяців поспіль. Чому б у біса не повторити 2025 року?" — промовив Йост Кляйн зі сцени.

Однак наразі не відомо, що мав на увазі виконавець — Євробачення чи Pinkpop. За даними джерел, офіційний мовник ситуацію не коментує, а менеджер виконавця заявив, що не має ніякої інформації.

Нагадаємо, що Йост Кляйн виступив у першому півфіналі Єврбачення, а потім стало відомо, що на репетиції фіналу він не з’явиться через дискваліфікацію. Співака відсторонили від конкурсу через загрозливий рух Йоста Кляйна у бік жінки з камерою.

"Після виступу стався інцидент. Усупереч чітким домовленостям, Йоста зняли на відео, коли він тільки зійшов зі сцени і поспішав у зелену кімнату. Тоді Йост неодноразово показував, що не хоче, щоб його знімали. На це не звернули уваги. Це призвело до загрозливого руху Йоста у бік камери", — зазначили у заяві avrotros.

Раніше "Телеграф" розповідав, що переможці Євробачення 2024 Nemo планують приїхати в Україну з концертом. Виконавці заінтригували шанувальників.