З Трійцею 2024! Найкращі листівки для привітання зі світлим святом

Читать на русском
Автор
25746
В Україні у 2024 році Свята Трійця відзначається 23 червня Новина оновлена 24 червня 2024, 09:55
В Україні у 2024 році Свята Трійця відзначається 23 червня. Фото Телеграф

Привітайте близьких в це світле свято

У неділю, 23 червня відзначається свято Святої Трійці. В цей день православні християни відвідують храм і запалюють свічки. Також заведено звертатися до Всевишнього і просити про найважливіше. Дата свята перехідна і залежить від Великодня. В переддень трійці відзначається Троїцька батьківська субота — день, коли згідно з традиціями, відвідують цвинтар і поминають померлих.

Свята Трійця позначає появу людям Всевишнього в усіх трьох іпостасях як святої Трійці: у вигляді Бога-Отця, у вигляді Бога-Сина і у вигляді Бога-Святого Духа. В цей день віряни освячують живі квіти, а потім прикрашають ними свої оселі. Трійцю також називають Зеленими святами.

Привітайте у свято Святої Трійці свої рідних і зробіть їм приємно в цей світлий день. "Телеграф" підготував для вас яскраві листівки та картинки, що ви могли надіслати їх у месенджері найріднішим людям. В такі темні для України часи дуже важливо підбадьорювати рідних, а мила листівка зранку на свято підніме настрій і зарядить позитивом на цей день.

Картинки з Трійцею для родичів
Листівки з Трійцею для вайбер
Привітання у листівках з Трійцею 23 червня
Листівки з Трійцею 2024
Листівки з Трійцею 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, коли українці відзначатимуть Петра й Павла у 2024. Раніше це свято припадало на 12 липня, але зараз маємо іншу дату.