Юлія Саніна показала себе в дитинстві та поділилася яскравими моментами з життя (фото)

Читать на русском
Автор
Юлія Саніна показала дитяче фото Новина оновлена 21 червня 2024, 17:02
Юлія Саніна показала дитяче фото. Фото Getty Images

Співачка поділилася добіркою особистих кадрів та показала робочі моменти

Популярна 33-річна співачка, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка вразила своїм образом на червоній доріжці BAFTA 2024, поділилася з багатотисячною аудиторією добіркою особистих кадрів. Артистка показала кілька найяскравіших моментів із життя.

Юлія опублікувала кадри на своїй сторінці в Instagram. Українська зірка продемонструвала 10 моментів, які стосуються не лише її особистого життя, а й роботи.

На першій фотографії співачка показала, як виглядала у дитинстві. Кадр було зроблено у Києві на Хрещатику. На ньому майбутня зірка позує на роликах у смугастій кофтині, чорних шортах і мило посміхається в камеру.

Юлія Саніна
Юлія Саніна у дитинстві

На другому знімку українська співачка сидить в оточенні безлічі букетів, які, ймовірно, подарували їй під час концертів. Цей момент Юлія підписала як "Сад вашох любові".

Юлія Саніна
Юлія Саніна поділилася щасливими моментами

Також Юлія показала небагато робочих моментів, зокрема свою команду на тлі зали у національній опері, де відбувався один із її виступів. Цей знімок вона назвала "Щасливі очі".

Юлія Саніна
Юлія Саніна показала свою команду

Співачка поділилася й іншими яскравими подіями із життя. Зокрема показала підписникам, як проходили її тривожні ночі у гастрольних турах та ролик зі своїм песиком.

"Телеграф" писав раніше, що в мережі ходили чутки про розлучення Юлії Саніної з чоловіком Валерієм Бебком. Але представник гурту The Hardkiss спростував усі домисли.