"Там дуже смішна історія": Позитив вперше прокоментував чутки про роман з Мішель Андраде (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 червня 2024, 10:52

Артист розставив усі крапки у чутках про роман із Мішель Андраде

Відомий український музикант та колишній учасник гурту Mozgi Позитив (Олексій Завгородній), який після розлучення вперше показав свою кохану Юлію Сахневич та підтвердив їхні стосунки, несподівано висловився про свої відносини зі співачкою Мішель Андраде. Як відомо, довгий час цим двом артистам приписували роман.

Як розповів Позитив в інтерв’ю "Люкс ФМ", він писав пісні для Мішель Андраде, але вони ніколи не мали романтичних стосунків.

"Там дуже смішна історія. Ні. Пісня "Amor", яку я написав, там є й англомовна версія. І тоді я вважав, що Мішель — це може бути нашим Джастіном Бібером. Я справді дивився на неї, як на дуже кльовий потенційний супер проект ", — прокоментував Позитив.

Як відомо, свого часу Олексій Завгородній працював у продюсерській компанії Потапа та Ірини Горової та виступав у складі групи Mozgi. Тоді ж він співпрацював із Мішель Андраде, яка була продюсерським проектом Потапа. Позитив і Мішель мають кілька спільних пісень і саме через їх близьку співпрацю артистам почали приписувати роман.

Зараз Олексій Завгородній щасливий у стосунках із Юлією Сахневич, з якою виступав на "Танцях із зірками", а після розлучення з дружиною Пнною Андрійчук відкрито закрутив роман.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Потап заблокував Позитива у соцмережах. І це після багаторічної дружби та спільної роботи.