Холодильник буде чистим та приємно пахнутиме: яким засобом його вимити

Читать на русском
Автор
661
Холодильник буде чистим та пахучим
Холодильник буде чистим та пахучим. Фото blog.comfy.ua

Цей лайфхак вам знадобиться

Ні для кого не секрет, що холодильник та морозильну камеру час від часу потрібно вимикати та розморожувати. Особливо це актуально під час погодинних відключень, коли деякі продукти можуть неправильно розмерзатися, утворюючи сніг на стінках.

Так, під час миття цього пристрою можна використовувати хімічні засоби або ж народні методи, такі як сода чи лимон. Також чудово впорається із забрудненнями та прибере запах зубний порошок. Як саме ним користуватися — розповідають на порталі "Pixel".

Як вимити холодильник за допомогою зубного порошку

Попри те, що зубний порошок належить до абразивних засобів, він діє навіть м’якше та делікатніше, ніж популярна у господинь сода. Завдяки цій властивості, порошок ідеально підходить для очищення будь-яких пластикових поверхонь. Він ефективно усуває забруднення та неприємні запахи, залишаючи натомість свіжий і приємний аромат.

Щоб приготувати засіб для чищення на основі зубного порошку, його слід змішати з водою до утворення пастоподібної маси. Отриманою сумішшю можна безпечно чистити холодильник, як зсередини, так і зовні. Якщо зубного порошку немає, також можна використати зубну пасту.

Раніше ми писали, як позбутися неприємного запаху з холодильника. Існує три прості способи, як його позбутися.