Плями поту — більше не проблема: позбутися їх допоможе бурхлива суміш

Читати російською
Автор

Ці засоби від плям є майже у кожному будинку

Одна з проблем, з якою часто доводиться стикатися влітку, пов’язана з появою плям на пахвах сорочок, футболок, суконь та іншого одягу.

Звичайний піт зникає з одягу під час прання. Але плями поту, які вступили в реакцію з дезодорантом, вивести не так вже й просто, якщо не знати перевірених часом хитрощів.

Найкращий засіб від плям поту та дезодоранту

Найпростіші продукти з кухні допоможуть позбутися не тільки плям на одязі в області пахв, але й забруднень на комірі. Секретом ефективного прання поділився блогер @testimu10 у TikTok.

Метод, якому слід слідувати, дуже простий. Спочатку змочіть пляму білим оцтом, а потім посипте її великою кількістю харчової соди. При змішуванні обох інгредієнтів відбувається шипуча реакція, яка ефективно видаляє бруд із волокон тканини.

Через 20 хвилин необхідно видалити залишки засобу щіткою чи руками. Як тільки це буде зроблено, необхідно випрати одяг у пральній машині. Замість кондиціонера для білизни рекомендується використовувати оцет.

Деякі господині використовують для прання олію, перець або сіль. Раніше "Телеграф" розповідав, якого ефекту допомагають досягти ці продукти.