Ті самі цукерки "Корівка" можна приготувати вдома: для цього знадобиться всього три інгредієнти

Читати російською
Автор

Прості солодощі, знайомі з дитинства

Ми розповідали, як смачно заготувати полуницю на зиму. Тепер ділимось рецептом простих солодощів, смак яких знайомий нам всім з дитинства — цукерок "Вершкова корівка".

Цей рецепт ірисок неймовірно простий і швидкий — вам знадобиться лише 5 хвилин вашого часу! Іриски виходять м'якими, ароматними та неймовірно смачними. Рецептом поділились на порталі "На ПЕНСІЇ".

Інгредієнти:

  • Цукор — 250 г
  • Згущене молоко — 190 г
  • Вершкове масло — 50 г

Спосіб приготування:

  1. Дістаньте вершкове масло з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м'яким. У каструлі з товстим дном змішайте цукор, згущене молоко та вершкове масло.
  2. Поставте каструлю на плиту та варіть суміш на повільному вогні протягом 20 хвилин. Постійно помішуйте ложкою, щоб цукор не підгорів.
  3. Готовність ірисок визначається за кольором — карамельна маса повинна стати світло-коричневою. Також можна капнути трохи маси в холодну воду: вона повинна застигнути, але залишатися м'якою.
  4. Готову ірисну масу розлийте у формочки. Можна використовувати одну велику форму, а після застигання розрізати іриски на кубики або брусочки.

Залиште іриски застигати при кімнатній температурі, а потім перекладіть на зберігання в холодильник. Також ми ділились рецептом апетитних вареників з вишнями.