Ті самі цукерки "Корівка" можна приготувати вдома: для цього знадобиться всього три інгредієнти
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Прості солодощі, знайомі з дитинства
Ми розповідали, як смачно заготувати полуницю на зиму. Тепер ділимось рецептом простих солодощів, смак яких знайомий нам всім з дитинства — цукерок "Вершкова корівка".
Цей рецепт ірисок неймовірно простий і швидкий — вам знадобиться лише 5 хвилин вашого часу! Іриски виходять м'якими, ароматними та неймовірно смачними. Рецептом поділились на порталі "На ПЕНСІЇ".
Інгредієнти:
- Цукор — 250 г
- Згущене молоко — 190 г
- Вершкове масло — 50 г
Спосіб приготування:
- Дістаньте вершкове масло з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м'яким. У каструлі з товстим дном змішайте цукор, згущене молоко та вершкове масло.
- Поставте каструлю на плиту та варіть суміш на повільному вогні протягом 20 хвилин. Постійно помішуйте ложкою, щоб цукор не підгорів.
- Готовність ірисок визначається за кольором — карамельна маса повинна стати світло-коричневою. Також можна капнути трохи маси в холодну воду: вона повинна застигнути, але залишатися м'якою.
- Готову ірисну масу розлийте у формочки. Можна використовувати одну велику форму, а після застигання розрізати іриски на кубики або брусочки.
Залиште іриски застигати при кімнатній температурі, а потім перекладіть на зберігання в холодильник. Також ми ділились рецептом апетитних вареників з вишнями.