Максим Галкін показав свіже фото з Пугачовою і дітьми

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 червня 2024, 11:30

Сім'я мило сфотографувалася на святкуванні Дня народження Максима Галкіна

Російський актор і ведучий, який виїхав з країни-агресорки і засудив криваву війну Максим Галкін, показав свіже фото з дружиною Аллою Пугачовою та їхніми дітками. Сім’я має щасливий вигляд і мило обіймається.

Світлиною Галкін поділився на своїй сторінці в Інстаграм. Сім’я відсвяткувала День народження тата. Підпис під фото ведучий написав саркастичний, у своєму стилі.

"Справжній матеріал (інформація) вроблено, поширено іноземним агентом Максимом Олександровичем Галкіним або щодо діяльності іноземного агента", — жартівливо написав у дописі актор.

Так, на фото усміхнені Алла Пугачова, Максим Галкін і їхні діти — 10-річні Ліза та Гаррі в ресторані. Примадонна вдягнена у легку сукню з квітковим принтом і усміхається в камеру. Ведучий обрав для сімейного відпочинку білу футболку, донечка Ліза — красиву сукню на одне плече і білий піджак, а син Гаррі вдягнувся, як тато. Сім’я має щасливий вигляд і мило посміхається в камеру.

Фото: instagram.com/maxgalkinru /instagram.com/maxgalkinru

Відомо, що 18 червня Максим Галкін відсвяткував День народження. Йому виповнилося 48. Аллі Пугачовій зараз 75. Зірка має розкішний та свіжий вигляд, не зважаючи на вік.

Фото: instagram.com/maxgalkinru /instagram.com/maxgalkinru

Раніше "Телеграф" розповідав, що Максим Галкін зустрівся з популярними українськими артистами Олегом Філімоновим та Яном Левінзоном. Зустріч відбулася в Ізраїлі.