Дачний туалет не смердітиме півроку: насипте туди дешевий засіб

Читати російською
Автор

Просте вирішення поширеної проблеми

Дача — місце, де хочеться відпочити та розслабитися серед природи. Порушити ідилію та комфорт може неприємний запах із вуличного туалету.

Простий спосіб усунути проблему з неприємним запахом у вуличному туалеті – застосувати спеціалізовані засоби з магазину. Але якщо з якоїсь причини немає можливості використовувати їх, на допомогу прийдуть народні методи. Часто вони виявляються не менш ефективними.

Як позбутися запаху в дачному туалеті за допомогою натуральних засобів — лайфхак

Утримувати вигрібну яму без запаху допоможе тирса. Для цих цілей рекомендується використовувати тирсу середнього та великого розміру із соснових порід дерев. Використовувати її дуже просто — необхідно висипати тирсу в туалет після кожного відвідування.

Не менш ефективно використовувати скошену траву. Її також необхідно висипати до ями після кожного відвідування туалету.

Кропива і бадилля томатів також позбавлять неприємного запаху у вуличному туалеті. Крім того, ці засоби відлякують комах та поглинають аміак. На відміну від тирси та скошеної трави, бадилля необхідно використовувати один раз на тиждень.

Перелічені засоби швидко нейтралізують запах і розкладають вміст вигрібної ями. До того ж вони нешкідливі для навколишнього середовища і не вимагають витрат.

Дешевий засіб від запаху в дачному туалеті

Сіль має поглинальні властивості та вбирає в себе неприємні запахи. Тому її можна використовувати для боротьби з неприємним запахом у дачному туалеті. Для цього знадобиться 2 пачки засобу висипати в яму. Ефект від застосування солі має зберегтися мінімум на місяць.

Найкращий засіб від запаху в дачному туалеті

Найтриваліший ефект зберігається після застосування соди. Для цього потрібно в 10 літрах теплої води розчинити 1/2 пачки соди та вилити розчин у туалетну яму. Про неприємний запах можна буде забути на пів року.

Раніше "Телеграф" розповідав, як облаштувати живопліт на дачі. Для цього є чудові рослини.