Телефон працюватиме вдвічі швидше: просто вимкніть ці функції

Читать на русском
Автор
1737
Які функції треба вимкнути для кращої роботи смартфона
Які функції треба вимкнути для кращої роботи смартфона. Фото Canva

Певні секрети допоможуть пришвидшити роботу гаджета

Активування певних функцій у телефоні може значно знизити швидкість завантаження даних. Тому буде доцільним вимкнути певні опції. До речі, для цього не завадить зменшити яскравість на телефоні.

Однією з функцій, яка часто нам заважає, є автоматичні оновлення. Зазвичай вони з'являються у невдалий момент: коли ми з кимось розмовляємо або робимо щось важливе. Такі оновлення займають багато місця та споживають чимало даних, пише "Апостроф".

Які ще функції варто вимкнути

  1. Доступ до даних про вашу геолокацію мають різні програми. Крім того, що це вторгнення у ваш особистий простір, це ще й швидше розряджає батарею. Якщо вам не потрібно зараз дізнатися інформацію, пов'язану з вашим місцем розташування, тоді краще обмежити цю функцію.
  2. Push-повідомлення інформують нас про певні оновлення. Коли їх з'являється надто багато, це відволікає та знижує продуктивність смартфону. Тоді push-повідомлення слід вимкнути.
  3. Застосунки збирають інформацію, чим ви займаєтесь у своєму пристрої. Це необхідно, щоб оптимізувати контент під ваші потреби, але з іншого боку — таким чином, втрачається конфіденційність і швидше розряджається телефон.
  4. Перевага опції "Завжди увімкнено" у тому, що нам показує час, дату та іншу інформацію на екрані блокування. Це відбувається навіть тоді, коли пристрій перебуває в режимі очікування. Однак через активне використання цієї функції, термін експлуатації акумулятора може стати меншим.
  5. На смартфонах зазвичай є кошики програм, які одразу вбудовані у функціонал. Часто там є такі додатки, які нам не потрібні. Краще видалити ті, якими не користуєтесь. Тоді пристрій працюватиме швидше, ще й пам'ять очистите.

Раніше "Телеграф" писав, що не варто робити, коли телефон опинився у воді. Є кілька правил, яких варто дотримуватися.