Популярна українська акторка вступила до ЗСУ та звернулася по допомогу (фото)

Читати російською
Автор

Знаменитість прийняла сміливе рішення

Відома акторка Національного драмтеатру імені Лесі Українки Марія Агапітова долучилась до лав Збройних Сил України. Тож жінка буде захищати країну від російського агресора.

Про таке рішення Марія повідомила у своєму Facebook, поширивши світлину у військовій формі. Акторка зазначила, що ще на початку повномасштабного вторгнення хотіла піти на фронт. Утім, у той час жінці відмовили.

"В 2022 році, стоячи в величезній черзі в ТЦК, мене не взяли зі словами: "Прийде і твій час". Ось він і прийшов! Я встаю на захист своєї країни", — повідомила Агапітова.

Марія Агапітова вступила в ЗСУ

Попри те, що акторка отримала необхідні речі для служби, деякі потреби залишаються незакритими. Зокрема, Марії необхідна ще деяка жіноча амуніція, яка коштує недешево. Тож акторка попросила прихильників допомогти та оголосила збір на 50 тисяч гривень.

"Мені необхідна хороша броня, бо я ще хочу мати дітей і вийти на сцену. Мені видали все необхідне, але жіночого, на жаль, немає. А най жахливіше, що для жінок все вдвічі дорожче", — додала акторка.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Сергій Жадан вступив до Нацгвардії. Він вже проходить військовий вишкіл разом із побратимами.