"Ніби хтось тисне на горло": тяжкохвора Селін Діон шокувала симптомами своєї недуги (відео)

Читать на русском
Автор
Селін Діон розповіла про симптоми хвороби Новина оновлена 08 червня 2024, 18:32
Селін Діон розповіла про симптоми хвороби. Фото Getty Images

Хвороба співачки прогресує, але вона не здається і бореться за життя

Відома 56-річна канадська співачка Селін Діон, якій у 2022 році діагностували страшну недугу — синдром м’язової скутості, розповіла про те, як хвороба вплинула на її життя. Але попри страждання, знаменитість намагається продовжувати співати.

В інтерв’ю "Today" Селін зізналася, що їй довелося завершити кар’єру через мимовільні спазми у м’язах. Через хворобу вона відчуває постійний дискомфорт.

Знаменитість поділилася, що страждає на спазми не тільки в гортані, коли пробує співати, а й в інших частинах тіла. Одного разу судоми були настільки сильними, що у Селін зламалися ребра.

За словами співачки, коли вона намагається виконати пісню, у неї виникає відчуття, ніби хтось їй наступає на горло. І цей біль може виявлятися в районі живота, хребта чи ребрах. Ще в неї спостерігаються проблеми з координацією рухів, вона може поставити ногу і та може застрягти в такому становищі.

Що сталося зі співачкою Селін Діон

Два роки тому лікарі виконавиці хіта "My Heart Will Go On" поставили діагноз сидром "м’язової скутості". Це досить рідкісна недуга, яка може викликати болючі спазми в м’язах і вражати центральну нервову систему.

Захворювання співачки прогресує, вона за час боротьби з недугою змінилася, але не збирається здаватися. Селіон Діон, навіть попри муки, намагається співати й вести звичний спосіб життя.

"Телеграф" повідомляє, що американська актриса Ніна Добрев перенесла серйозну операцію. Зірка "Щоденників вампіра" розповіла про своє самопочуття.