Кілька хвилин - і вишні дрильовані: як швидко діставати кісточки з ягід

Читать на русском
Автор
1389
Як легко видалити кісточки з ягід Новина оновлена 17 червня 2024, 22:32
Як легко видалити кісточки з ягід. Фото Freepik

Вас врятує звичайна скріпка

Настав час вишень та черешень, а саме — закривання варення і компотів. Дрилювати їх — не найкраще задоволення, тому треба знати, як робити це швидко. Раніше ми розповідали, як збирати вишні та черешні для тривалого зберігання, а тепер ділимося, як діставати з них кісточки.

Лайфхаком поділилися на YouTube-каналі Chowhound. Виявляється, діставати кісточки з вишень набагато легше, ніж ви думали.

Як швидко дрилювати вишні та черешні

Для цього вам знадобиться звичайна скріпка. Також варто вдягнути гумові рукавички, щоб не замастити манікюр і шкіру рук. Заокруглений кінчик скріпки треба просунути у середину вишні і прокрутити декілька разів. Скріпкою треба схопити кісточку і витягнути її.

Таким чином ягода залишиться цілою, а ви не витратите на дрилювання багато часу. Також за допомогою цього механізму ви не зіпсуєте одяг і не витратите гроші на різні приладдя для видалення кісточок.

До речі, видаляти кісточки з вишень та черешень можна за допомогою палички для суш. Цим приладдям треба пропхнути кісточку наскрізь. Цей метод також дуже дієвий та швидкий.

Раніше "Телеграф" ділився найшвидшими способами видалення кісточок із вишень. Ми розповіли, як полегшити цей процес.