Будьте в тренді: одяг цього кольору зробить ваш образ модним та "дорогим" (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 14 червня 2024, 21:52

Цей відтінок досить універсальний і поєднується з багатьма речами

При формуванні модного образу важливо звертати увагу на поєднання кольорів та сучасні тренди. Цього року одним із найбільш затребуваних відтінків є вершково-жовтий, який додасть вашому гардеробу новизни та вишуканості.

У матеріалі Elle стилісти розповіли, з чим комбінувати такий колір і яке вбрання вибирати, щоб look вийшов гармонійним та модним. Будьте цього літа в тренді.

Який відтінок в одязі зараз популярний

Вершково-жовтий колір став модним цього літа завдяки своїй свіжості та яскравості, які ідеально поєднуються із сонячною погодою. Цей відтінок підкреслить образ своєю ніжною та гармонійною палітрою, додаючи жіночності та легкості кожному наряду. Він досить універсальний, тому добре поєднуватиметься з базовими та пастельними тонами.

Гарно у такому кольорі виглядатимуть сукні, сарафани, штани, спідниці. Стилісти рекомендують комбінувати вершково-жовтий відтінок із темно-коричневим, сірим, чорним, бордовим, а також блакитним кольором. Такі варіанти аутфітів будуть виглядати "дорого", стильно та незвично.

Які відтінки зараз у моді

Якщо одягу такого кольору немає, тоді вибирайте аксесуари у вершково-жовтих тонах, наприклад сумки або окуляри з такою оправою. Вчитеся все правильно комбінувати, щоб look вийшов гармонійним.

Модні відтінки в одязі

Раніше "Телеграф" писав, які сумки повертаються у моду влітку 2024 року. Серед них навіть ті, що вважалися антитрендами.