Зірка "Арґайла" круто схудла і похвалилася стрункою фігуркою (фото)

Читать на русском
Автор
Брайс Даллас Говард скинула кілька кілограмів Новина оновлена 14 червня 2024, 15:26
Брайс Даллас Говард скинула кілька кілограмів. Фото Getty Images/скріншот

Актриса Брайс Даллас Говард вийшла на червону доріжку у чорній сукні

Американська актриса та режисер Брайс Даллас Говард, яка відома українцям ролями у фільмах "Людина-павук 3: Ворог у тіні", "Термінатор: Спасіння прийде", "Сутінки. Сага: Затемнення", "Світ Юрського періоду", "Арґайл" та інших, дуже пострункішала.

У четвер 43-річна знаменитість відвідала церемонію вручення нагород Paley Honors 2024, яка відбулася у Нью-Йорку. На червону доріжку Брайс вийшла у розкішному образі, що складався з чорної оксамитової сукні без бретельок. Наряд підкреслив струнку фігуру зірки та оголив зону декольте.

До образу Говард додала пару чорних туфель на високих підборах із відкритим носком. Доповнила вбрання актриса кільцем та лаконічним браслетом.

Брайс Даллас говард
Фото: Getty Images

Її руде волосся було укладене в спадні локони. Знаменитість багато посміхалася, а також була на заході у компанії свого знаменитого батька, голлівудського режисера, продюсера та сценариста Рона Говарда.

Брайс Даллас говард у чорній сукні
Фото: Getty Images

Найвідоміші фільми режисера: "Аполлон-13", "Нокдаун", "Гонка", "Ігри розуму", а також екранізації творів письменника Дена Брауна, включаючи "Код да Вінчі", "Ангели та демони" та "Інферно".

Брайс Даллас Говард Рон Говард
Актриса зі своїм батьком Роном Говардом. Фото: Getty Images

Раніше Брайс Даллас Говард була пишкою

Брайс Даллас Говард у червоній сукні
Брайс Даллас Говард була пишкою у 2022 році. Фото: Getty Images
Брайс Даллас Говард у фіолетовому платті
Актриса вже не така, якою була 2022 року. Фото: Getty Images

Брайс — старша дитина Рона Говарда та його майже 50-річної дружини Шеріл. Актриса здебільшого живе на Західному узбережжі США зі своїм чоловіком Сетом Гейбелом, за якого вона вийшла заміж у 2006 році, та двома дітьми, 12-річною Беатріс та 16-річним Теодором.

Брайс Даллас Говард сет гейбел
Актриса із чоловіком Сетом Гейбелом. Фото: instagram.com/brycedhoward

Раніше ми писали, що українська співачка MamaRika показала струнку фігуру у купальнику. Артистка позувала на тлі гір та красивої природи.