Легенда тенісу: Серена Вільямс вийшла на червону доріжку у симпатичному корсеті (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Тенісистка відвідала прем’єру свого серіалу "На арені: Серена Вільямс" у Нью-Йорку Новина оновлена 14 червня 2024, 10:21
Тенісистка відвідала прем’єру свого серіалу "На арені: Серена Вільямс" у Нью-Йорку. Фото Getty Images

42-річна спортсменка похвалилася милим образом на високих підборах

Американська тенісистка Серена Вільямс, яка є однією з найбагатших спортсменок у світі, відвідала прем’єру свого документального серіалу під назвою "На арені: Серена Вільямс", яка відбулася на фестивалі Tribeca 2024 у Нью-Йорку. Зірка завершила кар’єру у 2022 році, і тепер її можна все частіше побачити у розкішних образах, ніж у спортивному вбранні.

У четвер 42-річна Вільямс прийшла на захід та вийшла на червону доріжку у симпатичному образі. Наряд блідо-рожевого відтінку складався з трендового корсета та повітряної сукні довжини міді.

Свій милий аутфіт Серена доповнила білими босоніжками на високих підборах, клатчем у тон вбранню. Також тенісистка була із золотим годинником та прикрасами з діамантами.

серена Вільямс в рожевій сукні
Фото: Getty Images

У документальному серіалі легендарна спортсменка розповідає про власне життя на майданчику та за його межами. "Я думаю, ви знаєте, що багато людей бачать перемоги на турнірах Великого шолома, в основному трофей та фінали, але вони ніколи не бачать тренувань. Вони ніколи не бачать усього, що відбувається з цим… Отже, я подумала, що було б дуже добре розповісти історію, що дає змогу ближче поглянути на все, що відбувається", — розповіла знаменитість.

серена Вільямс на червоній доріжці
Фото: Getty Images
Прем’єра

Раніше ми писали, що легенді українського тенісу Леоніду Станіславському виповнилося 100 років. Ювілей колишній спортсмен застав у Туреччині.