Омбре, малюнки та яскраві кольори: літні ідеї манікюру, які хочеться повторити

Читати російською
Автор

Спробуйте яскраве покриття нігтів у сонячні дні

Манікюр на літо особливий тим, що містить насичені відтінки, цікаві малюнки та сміливі техніки. У цей сезон можна не стримувати й себе експериментувати з кольорами й дизайном. Влітку особливо кортить підкреслити свій стиль красивим покриттям нігтів.

Цього сезону можна поєднувати яскраві кольори, відтворювати морську тематику, а також фрукти, пейзажі, квіти, заходи сонця. Актуально також робити френч із яскравими кінчиками, омбре, нігті-морозиво, пише "Телеграф". Вмикайте свою фантазію на повну та пробуйте.

Морська тема

Літо звично асоціюється з водоймами — річками, озерами, ставками й звісно ж, морем. Кому не кортить у гарячий сезон відправитися на пляж і насолоджуватися хвилями? Таку тему можна сміливо відтворювати на нігтях у вигляді мушлів, чайок, хвиль та інших речей, які нагадують нам про море.

Морські мотиви на нігтях, Фото: Pinterest

Нігті з фруктами

Літо — це пора, багата найрізноманітнішими фруктами та ягодами. То чому б не спробувати зробити відповідний дизайн? Кавуни, дині, папая, ківі — чим екзотичніші, тим цікавіше та нестандартніше виглядає. Таке яскраве покриття підійматиме вам настрій кожного дня.

Малина на нігтях, Фото: Pinterest
Кавун, ківі, апельсин на нігтях, Фото: Pinterest
Полуниця на нігтях, Фото: Pinterest

Омбре

Плавний перехід різних відтінків однієї кольорової гами подобається багатьом жінкам невипадково. Бо це виглядає красиво та небанально. Така техніка вдало відтворюється як на коротких, так і на довгих нігтях. А оскільки зараз літо, то взагалі не обмежуйте себе у кольорах. Бо саме зараз насичені відтінки відповідають сезону.

Жовто-рожеве омбре, Фото: Pinterest
Різнокольорове омбре, Фото: Pinterest
Салатове омбре, Фото: Pinterest

Яскраве однотонне покриття

Рожевий, червоний, жовтий, помаранчевий, зелений, синій — уся кольорова палітра для вас. Залиште нюдові та спокійні тони на інші сезони. А зараз дозвольте собі насолоджуватися кожного дня яскравими кольорами. Вони зроблять ваш образ привабливим і помітним.

Жовтий манікюр, Фото: Pinterest
Зелений манікюр, Фото: Pinterest
Рожевий манікюр, Фото: Pinterest

Бризки

Нестандартним варіантом літнього манікюру 2024 є нігті з малюнком у вигляді фарби. Виглядає так, ніби хтось пролив її на пластину. Такий дизайн є свіжим і цікавим, бо мало-хто його практикує. Тому будете точно відрізнятися таким яскравим рішенням.

Манікюр з бризками, Фото: Pinterest
Манікюр з бризками, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які відтінки манікюру вважаються вічно актуальними. Йдеться про світло-рожеві тони.