Гороскоп Таро на тиждень: Скорпіонів чекає обман, а Водоліям час проявити ініціативу

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Друга половина червня 2024 року обіцяє бути щедрою на зміни, — на багатьох чекають в цей час кар’єрні звершення, життєві випробування і можливі навіть зміни сімейного положення.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня 2024 року включно.

Овен — Королева жезлів

Ця королева обіцяє вам сили, натхнення та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалим тиждень видасться на професійному фронті.

Телець — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому її супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже, як зробити краще.

Близнюки — Король кубків

Ця карта обіцяє вам кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість та щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Рак — перевернута Вежа

Для вас настав час змін. Зазвичай ця карта каже, що зміни будуть серйозними та болючими, проте перевернута Вежа вказує, що ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Лев — перевернутий Ієрофант

Зазвичай ця карта про консервативність і порядок, але перевернутою вона каже, що для вас можливо настав час ризикнути спробувати щось нове, експериментальне, новаторське і навіть ексцентричне, — це може допомогти.

Діва — перевернуті Закохані

Найближчими днями ваші емоції можуть стати сильнішими за розум, через що є ризик прийняття не кращих рішень. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досягнутого успіху, і вона пророкує гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Скорпіон — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Стрілець — Лицар пентаклів

Ви зможете проявити свою професійну хватку на тижні. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Козоріг — Помірність

На тижні обставини зійдуться сприятливо і ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Водолій — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і з’явитися гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Риби — Диявол

Це карта страхів та помилок, які чиняться під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.