У напівпрозорому корсеті: 43-річна Джессіка Альба засвітила декольте у Лос-Анджелесі (фото)

Читати російською
Автор

Зірка обрала доволі сміливий лук

Відома американська акторка Джессіка Альба, яка зіграла у популярних фільмах "Ласкаво просимо до раю", "Місто гріхів", "Темний янгол", завжди розкішно виглядає. Вона обирає вдалі луки на заходи, чим привертає увагу публіки.

Так, зірка з'явилась на афтепаті допрем'єрного показу стрічки Trigger Warning — "Шлях відплати". Бойовик вийде на великих екранах 21 червня. Джессіка Альба зіграла у стрічці одну з головних ролей — дівчини, яка з'ясовує обставини смерті свого батька.

Родзинкою образу знаменитості став чорний корсет на тонких бретельках з акцентом на грудях. Він просвічувався на талії та підкреслював хорошу фігуру акторки. Також для прем'єри Джессіка обрала чорні штани-палаццо з високою посадкою. А вдало доповнили total-black туфлі-човники з гострим носиком.

Джессіка Альба, Фото: Getty images

На заході Альба мала розпущене хвилясте волосся та ніжний макіяж. А завершили образ зірки класичні аксесуари — подовгасті сережки, кілька срібних перснів, чорний браслет і невеличка шкіряна сумочка.

Джессіка Альба, Фото: Getty images

Раніше "Телеграф" писав про сміливий образ співачки Дуа Ліпи на показі Jacquemus. Вона засяяла у блакитній сукні довжини міді.