На війні загинув відомий український артист (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 червня 2024, 10:01

Чоловік боровся з окупантами на війні

Захищаючи Україну від російського агресора, загинув артист Артур Сніткус з Тернополя. Чоловіку було лише 36 років. Його не стало у бою.

Про смерть музиканта повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. Сніткус загинув, коли виконував бойове завдання на Донеччині. Мер міста висловив співчуття родині захисника.

"Герой віддав своє життя 7 червня під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Співчуваємо всім рідним та близьким захисника. Щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять нашому захиснику", – написав Надал.

Артур Сніткус як модель у Києві, Фото: Produktionshaeuser.de

Вже висловилась з приводу смерті чоловіка, медіатренерка Ольга Юркова. Жінка розповіла, що працювала з Артуром як зі стилістом, і він справив на неї хороше враження як людина. Тож Ольга не може повірити в цю втрату.

"У прадавні тернопільські роки Артур працював зі мною як стиліст. Зробив з мене блондинку, а потім, поступово, руду, якою я й залишилася. Сварив за те, що лінуюся робити макіяж. Обожнював вечірки, клубну культуру. Як же боляче це все. Світла пам'ять", — написала Юркова.

Ще одна користувачка мережі, під ніком Anya Wtikenwneider була добре знайома із Сніткусом. Дівчина поділилась, що Артур був митцем і дуже хорошою людиною. Для неї стала справжнім шоком новина про смерть захисника.

У мережі висловились про смерть Артура Сніткуса, Фото: Фейсбук Anya Wtikenwneider

"Загинув Артур Сніткус, митець, революціонер, неймовірна людина, мій одноліток. Друже, я не маю слів, не хочу дякувати за те, що ти віддав своє життя за наш захист, хочу щоб ти був живий!", — написала Аня.

Користувачка мережі, під ніком Cybele Attis написала, що з Артуром пов'язані найкращі спогади з її минулого. Тому їй боляче усвідомлювати, що захисника вже немає.

У мережі висловились про Артура Сніткуса, Фото: Фейсбук Cybele Attis

"Страшна новина, загинув Артур Сніткус. Артур — назавжди невід'ємна частина моїх найкращих спогадів минулого життя з усіма безкінечними тусовками і шаленими пригодами. Не вірю що пишу цей некролог. Неймовірно шкода", — висловилась дівчина.

Наразі невідомо, коли відбудеться похорон військового. Вічна пам'ять Герою України!