Зірка "Щоденників вампіра" перенесла серйозну операцію: фото з лікарні

Читать на русском
Автор
Ніна Добрев вийшла на зв’язок після операції Новина оновлена 06 червня 2024, 10:27
Ніна Добрев вийшла на зв’язок після операції. Фото Getty Images

Ніна Добрев подякувала шанувальникам за підтримку та турботу

Зірка телесеріалу "Щоденники вампіра" 35-річна Ніна Добрев перенесла на нозі складну операцію. Близько двох тижнів вона пересувалася на милицях після аварії на електричному мотобайку. Знаменитість показала фотографії з лікарняного ліжка та повідомила шанувальникам, що операція пройшла успішно.

На своїй сторінці в Instagram Ніна Добрев опублікувала кілька знімків із лікарні. Вона лежала на ліжку в оточенні медичного обладнання.

Ніна Добрев
Ніна Добрев перенесла операцію

Зірка "Щоденників вампірів" виглядає на знімках втомленою та змученою, але зазначила, що підтримка та молитви шанувальників, надавали їй сил, гарного настрою та позитиву. Вона подякувала фоловерам за приємні повідомлення.

Ніна Добрев
Ніні Добрев зробили операцію на нозі

Також вона зізналася, що стає дитиною, коли справа доходить до уколів та інших медичних процедур, оскільки дуже цього боїться, але іншого виходу, як прийняти це, вона не має. Ніна зазначила, що попереду довга дорога до повного відновлення.

Ніна Добрев
Актриса Ніна Добрев у лікарні

Що сталося з Ніною Добрев

35-річна актриса любить подорожувати та веде активний спосіб життя, проте нещодавно вона потрапила у ДТП. Зірка "Щоденників вампіра" вирішила освоїти електричний мотобайк, але не впоралася з керуванням та отримала травму ноги.

Невинна прогулянка закінчилася госпіталізацією, тому Ніні довелося для пересування використати милиці. Скільки актрисі доведеться ще часу провести в лікарні — невідомо.

Ніна Добрев
Ніна Добрев потрапила в аварію

Раніше "Телеграф" писав про В’ячеслава Узєлкова, який теж мав складну операцію на серці. Спортсмен розповів про своє самопочуття зараз.