Речі стануть чистими без прання: спробуйте використати ці засоби

Читать на русском
Автор
Як вивести плями та неприємний запах з одягу без прання Новина оновлена 05 червня 2024, 16:16
Як вивести плями та неприємний запах з одягу без прання. Фото Shutterstock

Ці засоби, напевно, можна знайти на кожній кухні

У літній період плями та неприємний запах на одязі з’являються значно частіше через спеку та потовиділення. Однак позбутися їх можна без необхідності частого прання, використовуючи прості та ефективні домашні засоби.

У матеріалі TCH розповіли, що потрібно, щоб швидко та якісно освіжити свої речі. На допомогу прийдуть ці засоби.

Як вивести плями та неприємний запах з одягу без прання

Оцет або перекис водню

Візьміть одяг із плямами та обробіть забруднену ділянку оцтом або перекисом водню за допомогою розпилювача. Залиште річ на 10 хвилин. Пляма, як і неприємний запах повинні випаруватися. За потреби процедуру можна повторити ще раз.

Горілка

З цього алкогольного напою також можна зробити засіб для виведення плям. Розбавте горілку з водою у співвідношенні 1:2, а потім за допомогою розпилювача обробіть плями на одязі. Після того як річ висохне, забруднення та неприємний запах зникнуть.

Морозилка

Позбутися неприємного запаху на одязі можна за допомогою такого лайфхака. Покладіть річ у пакет, а потім у морозильну камеру. За півгодини заберіть її назад. Через низьку температуру, що вбиває бактерії, ваш одяг трохи освіжиться.

"Телеграф" писав раніше, яку спецію потрібно додати до барабана під час прання, щоб речі не полиняли. Дотримуючись простих порад, можна значно продовжити термін служби улюбленого одягу.