Ягоди будуть великими і соковитими: чим удобрити кущі малини на початку літа

Читать на русском
Автор
Малина порадує соковитими ягодами, якщо її вчасно удобрити Новина оновлена 05 червня 2024, 15:21
Малина порадує соковитими ягодами, якщо її вчасно удобрити. Фото Pinterest

Поради від досвідчених садівників, чим потрібно підгодовувати малину

Досвідчені садівники та дачники знають, що на початку літа потрібно удобрити кущі малини, щоб отримати щедрий урожай соковитих ягід. "Телеграф" вже розповідав, як захистити плоди черешні від птахів-шкідників, а сьогодні ділиться чим удобрювати кущі малини для хорошого врожаю і як правильно вносити добриво.

Як виявилось, є універсальне добриво, яке потрібно внести на початку червня під кущі малини, пише gazeta.ua. Йдеться про добриво нітроамофоска, яке дуже корисне для рослин.

Це добриво чудово підходить для кущів малини, тому що в ньому містяться корисні мікроелементи, такі як азот, калій, фосфор. Дуже важливо, що в нітроамофосці немає ні надлишку, ні нестачі цих мікроелементів — усе збалансовано і порівну.

Удобрюючи грядку з малиною, внесіть по одній столовій ложці нітроамофоски під кожен кущ. Таким чином рослина отримає необхідні елементи і в результаті порадує щедрим урожаєм великої та соковитої малини.

Раніше "Телеграф" розповідав, як помити полуницю, щоб вона справді була чистою. Ці цікаві лайфхаки знадобляться в сезон полуниці.