Як зробити макіяж smoky eyes лише одним засобом: лайфхак від Вікторії Бекхем (відео)

Читать на русском
Автор
Як зробити вдома smoky eyes Новина оновлена 04 червня 2024, 22:05
Як зробити вдома smoky eyes. Фото pinterest.com

Макіяж у такому стилі дозволяє зробити яскравий акцент на очах

Макіяж допомагає підкреслити природну красу і приховати мімічні зморшки, створюючи свіжий і доглянутий вигляд. Існує безліч стилів та видів макіяжу, придатних для різних випадків та настроїв. Одним з найпопулярніших є smoky eyes, який надає погляду глибини та загадковості.

Модна дизайнерка Вікторія Бекхем, яка часто ділиться своїми уроками макіяжу у своїх соціальних мережах, розповіла, як зробити виразний макіяж smoky eyes. Виявляється, для цього буде потрібен лише один косметичний засіб.

Як зробити smoky eyes за порадою Вікторія Бекхем

Smoky eyes завжди залишається в моді завдяки своїй універсальності та здатності надавати очам загадковий погляд. Цей стиль макіяжу підходить для різних заходів, будь то вечірки чи урочисті події, і незмінно привертає увагу.

Модний дизайнер Вікторія Бекхем зазначила, що потрібно взяти якісний олівець для повік із сатиновою текстурою грифеля, і він має бути гострим, щоб ви змогли намалювати всі лінії. Далі промалюйте лінію верхньої повіки впритул до вій.

Почніть вести смужку із внутрішнього кута до середини, потроху роблячи її ширшою. Можна вийти за межі віка, щоб намалювати стрілку, тим самим підкресливши очі ще більше. Далі потрібно зробити візуально густішими вії.

Вікторія Бекхем рекомендує нанести своїм олівцем крапки між волосками як на верхніх, так і на нижніх повіках.

Наступний крок — нанесіть олівець товстим шаром на свою руку, візьміть пензлик для макіяжу, проведіть нею по контуру на руці, скориставшись ним як тінями. Далі виділіть рухоме повіко і складку, щоб вийшов димчастий ефект.

І ще один момент — візьміть спонжик або пензлик з коротким ворсом, наберіть на нього трохи олівця з руки й підведіть нижню повіку, щоб створити легке затінення в цій області ока. Потім нафарбуйте вії тушшю.

Раніше "Телеграф" розповідав, як продовжити стійкість парфумів. Ми поділилися, як правильно його наносити.