Була коханка? Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв вперше відповіли на чутки про розлучення (відео)

Читать на русском
Автор
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв поділились, чи розлучаються
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв поділились, чи розлучаються. Фото Інстаграм Маші Єфросиніної

Зіркове подружжя розповіло про своє особисте

Протягом останніх тижнів у мережі поширювалися чутки про труднощі у стосунках телеведучої Маші Єфросиніної та її чоловіка Тимура Хромаєва, який зараз служить в ЗСУ. Тепер пара вирішила поставити всі крапки над "і" у цій історії.

Маша Єфросиніна запустила новий проєкт "Квиток на Марс", у якому планує відверто спілкуватися з різними чоловіками на важливі теми. Так, першим гостем програми став чоловік телеведучої — підприємець Тимур Хромаєв, який від початку повномасштабного вторгення Росії в Україну вступив до лав ЗСУ.

Подружжя обговорило зміни в своїй родині від тоді, коли Тимур пішов захищати країну від ворога. Так, вони заговорили про плітки про розлучення, які протягом останнього часу з'являлися у соцмережах.

Маша розповіла, що відео з інформацією про їхнє розлучення з Тимуром їй відправила донька Нана, щоб з'ясувати чи це правда. Ведуча зазначила, що в ці плітки повірило чимало людей, і навіть в її оточенні.

"Історія в тому, що ці плітки "залетіли". По-перше, донька мені це надсилає зі словами: "Мам?". По-друге, де я мала тебе застати? На Запорізькому напрямку, вбігти в будиночок і крикнути: "Ах, ти, к*рва, відірвись від мого чоловіка?", — іронізувала ведуча.

Маша Єфросиніна з Тимуром Хромаєвим відповіли на плітки про розлучення

За словами Єфросиніної, навіть деякі її знайомі в іншій країні чули, як люди обговорювали її розлучення. Утім, вона спростувала таку інформацію.

Тимур також сказав, що чув плітки про розлучення, зокрема, від друзів. Він сказав, що інші люди просто спекулюють на цій темі, оскільки багато родин зараз живе на відстані.

"Це підгрунтя для того, щоб спекулювати. Я розумію, що зараз важка річ — утримати стосунки на дистанції. У кожного своя ситуація: бувають непорозуміння, не можуть знайти спільну мову. І тому будь-яка порожнеча заповнюється", — відповів Хромаєв.

Раніше "Телеграф" писав про фото Маші Єфросиніної з родиною, яке вона зробила на День Києва. У цей день ведуча вперше за довгий час возз'єдналась зі своїми близькими.