Кухонні рушники будуть білими та без плям: яким засобом їх відіпрати

Читать на русском
Автор
Від плям не лишиться й сліду
Від плям не лишиться й сліду. Фото barbatextile.ua

Рушники виглядатимуть як новенькі

Навіть найбільш відповідальні господині рано чи пізно стикаються з проблемою забруднення кухонних рушників. Білі рушники втрачають свій початковий вигляд та виглядають сірими. Окрім цього — на них з'являються плями, які непросто відіпрати.

Впоратися з проблемою можуть допомогти професійні хімічні засоби або старі перевірені народні методи. А поділилися ними на порталі "Pixel".

Як відіпрати кухонні рушники

Сіль

Сіль має здатність швидко видаляти стійкі плями, розщеплювати жир та усувати неприємні запахи. Користуватися нею дуже легко. Візьміть літр теплої води та розчиніть у ньому від однієї до трьох столових ложок солі. Кількість солі залежить від ступеня забруднення. Замочіть рушники на годину, після чого виперіть їх. Ніяких слідів бруду чи запаху не залишиться.

Сода

Сода часто використовується при пранні завдяки своїй високій ефективності та популярності серед господинь. Для використання соди візьміть приблизно літр води та розчиніть у ній одну столову ложку соди. Замочіть рушники на 60 хвилин перед пранням. Ви отримаєте відмінний результат.

Раніше ми писали, що додати до пральної машини, щоб зробити рушники м'якими. Ви впораєтеся навіть без прального порошку та кондиціонеру.