Виглядатимуть як нові: прибираємо заломи на білих кросівках на 10 хвилин

Читать на русском
Автор
Як прибрати заломи на кросівках
Як прибрати заломи на кросівках. Фото Freepik

Для цього способу потрібна лише вода, рушник та праска

Білі кросівки вимагають особливого догляду, щоб зберігати свою чистоту та презентабельний вигляд. Однак навіть при ретельній турботі на них можуть з’являтися заломи і потертості. Існує простий лайфхак, який допоможе прибрати ці дефекти та повернути вашим кросівкам первісний вигляд.

У матеріалі Lifehacker розказано, як ефективно прибрати заломи на кросівках. Вам знадобиться мінімум зусиль та часу.

Як прибрати заломи на кросівках

Для цього методу вам знадобиться бавовняний рушник, вода та праска. Наповніть пульверизатор чистою водою і злегка намочіть ділянку взуття. Потім візьміть рушник, намочіть його, відіжміть зайву воду, щоб він був вологим, але не мокрим.

Покладіть рушник на заломи, повністю покриваючи їх. Встановіть праску на середній температурний режим без пари. Акуратно почніть гладити ганчірочку поверх заломів, роблячи це короткими та ніжними рухами. Важливо не затримувати праску на одному місці надто довго, щоб не пошкодити матеріал кросівок. Поступово заломи почнуть розгладжуватися під впливом тепла та вологи.

Продовжуйте процес доти, доки заломи не зникнуть або значно не зменшаться. Дайте кросівкам висохнути природним шляхом після завершення процедури. Цей метод допомагає повернути взуття первісний вигляд, роблячи заломи менш помітними та надаючи їй свіжості.

"Телеграф" повідомляв раніше, який косметичний засіб допоможе очистити білу підошву. За допомогою побутових продуктів можна повернути взуттю первісний вигляд.