Навіть чорні подряпини зникнуть: один косметичний засіб допоможе очистити білу підошву

Читать на русском
Автор
645
Як повернути взуттю ідеальний вигляд
Як повернути взуттю ідеальний вигляд. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, як легко очистити світле взуття від серйозних забруднень

Іноді достатньо одного кроку, щоб улюблене світле взуття стало неохайним. І найшвидше брудняться підошви. Дуже зручно чистити підошви вологою серветкою або змоченою у воді ганчіркою. Але це допомагає лише від поверхневих забруднень, але не справляється з глибокими чорними подряпинами.

Не всі знають, що за допомогою побутових продуктів можна повернути взуттю первісний вигляд.

Як почистити світле взуття

Почніть з видалення бруду, пилу та сміття з взуття. Це можна зробити за допомогою вологої ганчірки.

Потім змішайте пасту з харчовою содою та водою й акуратно нанесіть її на підошву. Використовуйте зубну щітку або щітку для взуття, щоб очистити пастою підошви.

Якщо у взутті є шнурки, зніміть та замочіть їх у мильній воді, щоб видалити бруд та плями. Потім прополощіть їх у чистій воді.

При очищенні зовні кросівок зі змішаних матеріалів вибирайте точкове очищення, щоб зберегти цілісність матеріалу. Використовуйте суміш м’якого мила з водою, щоб очистити зовнішню поверхню взуття.

Після завершення процесу очищення протріть взуття чистою вологою ганчіркою, щоб видалити залишки бруду, сміття або розчину для чищення.

Якщо видалити чорні подряпини зі світлої підошви не вдалося пастою із соди, спробуйте використати рідину для зняття лаку, радить SE. Змочіть ватяний диск розчинником і акуратно протріть брудні підошви.

Раніше "Телеграф" ділився незвичайним лайфхаком, який допоможе прибрати заломи на шкіряному взутті. Для цього знадобляться праска та рушник.