Мінімальний гонорар та борги до смерті: скільки Заворотнюк заробляла на жартах про Україну

Читать на русском
Автор
1334
Скільки заробляла Заворотнюк у серіалі "Моя прекрасна няня" Новина оновлена 30 травня 2024, 17:24
Скільки заробляла Заворотнюк у серіалі "Моя прекрасна няня". Фото instagram

Спочатку Заворотнюк отримувала мінімальний гонорар, але все змінилося, коли серіал почав набирати популярність

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка померла від раку, здобула величезну популярність завдяки серіалу "Моя прекрасна няня", який принижував Україну. Спочатку гонорар зірки був мінімальний, але кінострічка дуже сподобалася телеглядачам, тож зарплати акторів почали стрімко зростати.

"Телеграф" з’ясував, що російська актриса володіє нерухомістю, яка оцінюється в 500 млн рублів, а також елітними машинами. Гроші на розкішне життя Анастасії вдалося заробити на 7-сезонному серіалі, рекламах та інших проєктах.

Гонорари Заворотнюк у "Моїй прекрасній няні"

Точної інформації щодо заробітку акторів немає, відомо, що на початку запуску серіалу Анастасія Заворотнюк отримувала мало, оскільки була маловідомою, акторкою-початківцем кіно. Її колега з "Моєї прекрасної няні" Ольга Прокоф’єва зізналася, що разом з Анастасією за знімання в епізодах протягом року заробляли найменше, мінімальний гонорар. Щобільше, вони мали дуже некомфортні умови роботи. Їм виділили крихітну гримерку на двох, у якій стояв диван та маленький стіл, а "зручності" до зимового періоду були на вулиці.

акторки серіалу "Моя прекрасна няня"
Анастасія Заворотнюк та Ольга Прокоф’єва

Коли серіал став популярним, виконавець головного героя Сергій Жигунов (Максим Шаталін) взяв колег під свою опіку та сказав, що тепер, коли вони прославилися на всю країну, вони можуть добре заробляти на рекламі. Незабаром гонорари акторів різко зросли.

Актор Павло Сердюк, який зіграв у серіалі сина Шаталіна, розповів, що спочатку заробляв на зніманнях 50 доларів на день, а потім суми зросли до чотиризначних цифр, у 16 років він зміг заробити на квартиру, машину та дачу. У виконавців головних героїв, таких як Анастасія Заворотнюк, суми гонорару були значно вищими. За деякими даними, російська актриса тривалий час лікувалася від онкологічного захворювання саме коштами, вирученими за знімання в "Моїй прекрасній няні".

Павло Сердюк
Кадр із серіалу "Моя прекрасна няня"

Борги Анастасії Заворотнюк

За інформацією російських ЗМІ, сім’я актриси, яка боролася з агресивною формою раку п’ять років, нагромадила борг у розмірі близько півмільйона рублів. В останні місяці рідні були настільки занурені у лікування зірки, що не стежили за податковими відрахуваннями.

Відомо, що у 2022 році Заворотнюк не виплатила державі 136 тисяч рублів, а торік її позбавили статусу індивідуального підприємця. Актриса жила у закритому селищі Крекшино, що у Підмосков’ї, звідти її возили на лікувальні процедури. Терапія, яку проходила Заворотнюк упродовж п’яти років у приватних клініках, забирала у неї багато сил та коштувала великих грошей.

"Телеграф" писав раніше, що пов’язувало Анастасію Заворотнюк, з Україною. З’явилися цікаві факти про її життя.