Олег Скрипка приїхав із концертом до Харкова, який обстрілюють кілька днів поспіль, і розповів про обстановку в місті

Читать на русском
Автор
Виконавець на головній площі Харкова записав відео
Виконавець на головній площі Харкова записав відео. Фото instagram.com/o.skrypka

Виконавець попри постійні обстріли дасть концерт у Харкові

Український музикант Олег Скрипка, який відмовився відповідати на запитання про зраду дружини, приїхав до Харкова і розповів, яка обстановка в місті після кількох днів масованих обстрілів. Співак дасть концерт у місті-героєві України.

Співак поділився, що попри те, що щойно був приліт, місто живе, а люди працюють. Відео Олег Скрипка виклав на своїй сторінці в Instagram.

"Щойно прибув у сонячне, гостинне місто Харків. Щойно був приліт, але тим не менш, харків’яни працюють, гостинно приймають і нам треба їх підтримати", — з посмішкою на обличчі ділиться співак.

Олег Скрипка
Фото: instagram.com/o.skrypka
Олег Скрипка в Харкові
Фото: instagram.com/o.skrypka

Олег Скрипка також розповів, що сьогодні відбудеться його концерт для цивільних у Харкові, чим він хоче підтримати жителів міста.

Олег Скрипка
Фото: instagram.com/o.skrypka

"Ми сьогодні граємо концерт вже не для військових, а для цивільних, тому що цивільні роблять геройські речі і відновлюють ці пошкодження, які ворог там робить, і рухаються вперед все одно до перемоги", — емоційно ділиться Олег Скрипка.

Прямо під час зйомки співак зустрів на вулиці військовослужбовця, який також потрапив у відео. Чоловік крикнув "Слава Україні", на що співак відреагував словами "Героям слава" і мило обійнявся з військовим.

Олег Скрипка
Фото: instagram.com/o.skrypka

Раніше "Телеграф" розповідав, що Віктор Павлік вийшов на звʼязок після важкої операції. Народний артист України схуд і виглядає втомленим, але посміхався і співав.