Іванна Онуфрійчук народила первістка: як він виглядає (фото)

Читати російською
Автор

Ведуча поширила радісні світлини

Популярна українська ведуча Іванна Онуфрійчук, яка нещодавно влаштовувала гендер-паті у Швейцарії, вперше стала мамою. Вона народила сина від казахського підприємця Алмаза.

У своєму інстаграмі ведуча поширила ніжні світлини разом із новонародженим. на першому фото вона показала частину обличчя та руки малюка. А друге фото, ймовірно, зробили після пологів. Адже Іванна лежить на ліжку у легкій сорочці й тримає на грудях немовля. На руці ще помітний катетер.

Немовля Іванни Онуфрійчук, Фото: інстаграм Іванни Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук з сином, Фото: інстаграм Іванни Онуфрійчук

На ще одній світлині Онуфрійчук ще була вагітною, на останніх термінах вагітності. Вона одягнена у сукню ніжно-блакитного відтінку з вирізом на грудях і широкими рукавами. Знаменитість тримала руками свій круглий животик і виглядала дуже розслабленою.

Іванна Онуфрійчук під час вагітності, Фото: інстаграм Іванни Онуфрійчук

Під фото Іванна поділилась з шанувальниками, що дуже радіє тому, що стала мамою. Для неї — це дуже важлива подія, на яку вона довго чекала.

"Наша радість, наше щастя, наш Всесвіт! Ми чекали тебе на все життя", — поділилась ведуча.

Іванна Онуфрійчук народила первістка

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що співачка Джамала народила третього сина. Його назвали Алім Сеїт-Бекір. Вона також оприлюднила зворушливі фото з малюком.