Дорогі вчителі, зі святом: добірка щирих привітань з останнім дзвоником у прозі та віршах

Читать на русском
Автор
1855
Привітання з останнім дзвоником вчителям 2024
Привітання з останнім дзвоником вчителям 2024. Фото Canva

Привітайте у цей день ваших педагогів

Останній дзвоник — це свято не лише для учнів, а й вчителів. Вони сумлінно працюють протягом року, передаючи дітям знання та досвід. Це складна професія, яка потребує особливих навичок: комунікації, емпатії та терпіння. Привітання для учнів з останнім дзвоником ми вже готували, а тепер час зробити це для педагогів.

Професія вчителя — це одна з найважливіших професій, яка впливає на майбутнє суспільства. Вчителі не лише передають знання, але й виховують, формують світогляд та моральні цінності учнів.

Для того, щоб передати всі знання учням, вони постійно вдосконалюються. Педагоги тестують різні методи, аби зробити матеріал зрозумілим і цікавим для учнів. До того ж саме вчителі можуть допомогти учневі відкрити його талант та схильність до певної науки. Все це — велика праця, яка гідна визнання та шани.

Тож "Телеграф" підготував красиву добірку з привітаннями для вчителів з останнім дзвоником. У цей радісний день надішліть педагогам щирі привітання у прозі та віршах. Їм це точно підвищить настрій та змусить усміхнутися.

Привітання з останнім дзвоником вчителям у віршах

Дзвенить дзвінок. Учитель в клас крокує

З журналом під рукою на урок.

Любові в його серці не бракує

Для тих очей дитячих, як зірок,

Що з свого світу в душу заглядають,

Чекаючи уваги й теплоти.

Й на те, про що очей зірки питають,

Учитель має честь відповісти!

Що ж можемо в святковій ейфорії

Учителям сказати щиро знов?

Спасибі за дитячі світлі мрії!

Подяка вам, шановні, за любов!

***

Останній дзвоник пролунав.

Він довгий час нам всім співав:

Він кликав на урок, з уроку,

І так було щодень, щороку.

Ми вас вітаємо. Прощайте,

Про нас усіх не забувайте,

Ви педагоги – вищий клас,

Ми щиро любимо всіх вас!

***

З вдячністю великий

До вас ми звертаємося!

Низький вам уклін за все,

С вами ми прощаємося!

Вдалину дорога нас кличе,

Чекають нас пригоди!

Якщо образили ми вас,

Просимо всі вибачення!

***

Ми чуємо, дзвенить дзвінок,

І ось пройшов останній наш урок.

І в це чудове, урочисте свято,

Ви чуєте вітань багато.

Спасибі вам за те, що були з нами,

За те, що вчили нас роками,

За всю освіту, що дали, –

Людину в нас ви зберегли!

***

Викладачі пліч-о-пліч були з нами,

Виховували нас все десять років,

Як за дітей рідних переживали –

Чи не забути нам цього довіку.

Вчителі, бажаємо міцного здоров’я,

І більше корисних свят,

щоб ви не зустрічали лихослів’я,

Біда б не тиснула Вам плечей.

Скільки було за шкільні роки

Різних лінійок, зустрічей,

Ми їх запам’ятаємо на довго,

Всім серцем будемо берегти.

***

Хай красною буде учительська доля,

Щоб добре всім вам працювалося в школі.

Рятує хай ангел-спаситель всіх вас,

Щасливі й здорові були щоб весь час.

Хай мрія прекрасна веде вас в життя,

Щоб ладилось все і велось до пуття.

Живе хай надія у ваших серцях,

Натхнення і творчість дає без кінця,

Не зникне хай віра в казки й чудеса,

Хай будуть із вами любов і краса.

Привітання з останнім дзвоником вчителям у прозі

Всі ці роки ми разом з вами, дорогі вчителі, пройшли величезний шлях, який привів нас в цей день! Хочеться подякувати вам за ваше нескінченне терпіння і мудрість, за вашу світлу віру в нас і за ваше чуйне ставлення до наших проблем! Будьте щасливі і нехай у вашому житті завжди світить сонце!

***

Дорогі наші вчителі, дякуємо за ваше терпіння і золоті серця! Ми багато чого разом пережили за роки навчання, ми вчилися у вас не тільки історії, літератури та фізики, а й життя. Ми навчилися думати, спілкуватися, впевнено себе почувати в цьому світі завдяки вашому досвіду, любові до людей, а іноді й почуттю гумору! Добра вам, здоров'я і хороших учнів!

***

Останній дзвінок – свято радості та смутку! Хочеться подякувати вчителям, які відважно день за днем ​​ділилися знаннями й серцевими порадами! Школа стає другим домом, тому ми не прощаємось, а кажемо "До побачення!".

***

Ось і прийшов до нас Останній дзвінок! Радісно і весело шумить шкільна дітвора. Бажаю всім учням приголомшливих літніх канікул. Випускникам відмінного старту на життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів! Щастя вам і прекрасного відпочинку!

***

У день останнього дзвоника хочемо подякувати нашим чудовим і добрим вчителям. Спасибі, дорогі, за вашу чуйність і розуміння, за ваше тепло і посмішки, за міцні знання і радість. Ми хочемо побажати вам великого успіху в усіх справах, обов'язково міцного здоров'я, великого ентузіазму, терпіння і поваги. До побачення, наші улюблені вчителі!

***

Останній дзвінок — це свято не тільки учнів, а й вчителів! Вітаємо з закінченням чергового навчального року! Бажаємо, щоб посмішка на обличчі була прекрасним показником наполегливої ​​праці, старанності й старання, високих оцінок і досягнень. Пишаєтеся собою і своїми учнями!

***

Хочемо подякувати вчителям за їхню важку працю, і висловити глибоку повагу! Ви стільки років поспіль вкладаєте частинку власної душі у кожного учня, навчаючи і наставляючи на правильний шлях… Бажаємо вам міцного здоров’я і сил для великих звершень, нехай ваша робота приносить вам виключно радість і щастя.

***

Дорогі, улюблені вчителі, ось і звучить останній дзвінок! Дякуємо за самовіддану працю, доброту, важливий досвід, ангельське терпіння, невичерпну енергію, душевну теплоту, прищеплену тягу до знань. Ваша участь в житті неоціненно: фундамент успішного майбутнього закладений, багаж навичок виданий, посіяні зерна видатних особистостей. Вітаємо! Бажаємо і далі радувати учнів своїми посмішками, відвертістю, проникливістю!

Раніше "Телеграф" писав про пісні, які можна увімкнути на останній дзвоник. Підготували добірку, яка зробить свято особливо яскравим.