Мінімум зусиль та часу: цей лайфхак поверне білосніжний колір постільній білизні

Читать на русском
Автор
Чим відбілити постільну білизну Новина оновлена 28 травня 2024, 20:39
Чим відбілити постільну білизну. Фото Freepik

Необов’язково купувати дорогі засоби у магазині

Іноді на одязі та інших речах виникають забруднення, з якими буває складно впоратися, особливо на білій постільній білизні, адже вона згодом ще й починає тьмяніти. Однак існує перевірений лайфхак, який допоможе відновити свіжість та колір вашого постільного комплекту.

У матеріалі Express розказано, який засіб допоможе вирішити проблему. Вам не потрібно докладати багато зусиль.

Чим відбілити постільну білизну

Експерти кажуть, що відбілювач, який продається в магазинах, не завжди допомагає, тому що в його складі є хлор, який може вступити в хімічну реакцію з білками поту і жиру тіла, викликаючи появу жовтих плям. Але господині можуть скористатися лимонним соком, який екологічно чистий і ефективний у боротьбі з плямами та жовтизною.

Візьміть лимонний сік, нанесіть його на забруднену ділянку і залиште на 10-15 хвилин, щоб кислота подіяла і змогла розщепити плями. Після цього, постільну білизну потрібно випрати в машинці, додавши звичайний порошок. Як пом’якшувач в машинку також можна додати півчашки лимонного соку, щоб його кислотність відбілила тканину. Після того, як постіль висохне, ви зможете побачити помітний результат.

"Телеграф" писав раніше як часто потрібно прати одяг, на якому немає видимих забруднень. Для кожного типу є свій термін носіння.