"Закоханість, як вперше": Alyosha зізналася, як змінилися її стосунки з Тарасом Тополею за час війни (відео)

Читать на русском
Автор
Олена Тополя розповіла, що зараз відбувається у їх з чоловіком стосунках Новина оновлена 27 травня 2024, 14:41
Олена Тополя розповіла, що зараз відбувається у їх з чоловіком стосунках. Фото Колаж "Телеграф"

Артистка поділилася подробицями особистого життя

Популярна українська співачка Alyosha, яка під час війни зважилася на зміну псевдоніма і тепер виступає під справжнім ім’ям Олена Тополя, розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком. Як відомо, артистка вже багато років одружена з фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополюм, пара виховує трьох дітей.

На початку повномасштабного вторгнення Олена Тополя разом із дітьми виїхала до Америки, де мешкала близько півтора року. В цей час її чоловік-співак пішов на війну парамедиком. Тепер, через півроку після повернення в Україну Олена Тополя розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну, що змінилося у них із чоловіком стосунках.

За словами співачки, коли вона була у США, підтримувати стосунки із коханим на відстані було дуже складно. Однак тепер, коли вони всі у Києві, все налагодилося.

"Коли ти бачиш людину поряд, коли бачиш, що вона з дітьми, коли ти бачиш увагу до дітей, до сім'ї, до себе. Взагалі, до такої цінності, як сім'я. Ти живеш з зовсім іншими мріями, з зовсім іншими почуттями, клопіт такий зовсім інший, ніж коли ви окремо. Закоханість, як в перший раз. Як тільки зустрілися, чесне слово", — поділилася Олена Тополя.

Раніше в інтерв’ю співачка розповідала, що коли була за кордоном, дуже переживала, чи вдасться їм із Тарасом Тополею зберегти сім’ю. До того ж, за словами артистки, вона дуже ревнувала чоловіка, хоч об’єктивних причин для цього ніколи не було.

Тарас Тополя, Олена Тополя

Раніше "Телеграф" розповідав, що українська співачка Джамала народила третього сина. Радісну новину артистка повідомила 27 травня, хоча малюк з’явився на світ ще 24 травня.