Гороскоп Таро на тиждень: Дів чекають досягнення, а Овнів — кінець чорної смуги

Читать на русском
Автор
2917
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 27 травня по 2 червня 2024 року Новина оновлена 28 травня 2024, 08:18
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 27 травня по 2 червня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Останні дні весни у 2024 році деяким можуть принести неприємні емоції та застій у житті, проте для інших цей час навпаки стане поштовхом для змін на краще.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 27 травня по 2 червня 2024 року включно.

Овен — Король кубків

Цей Король обіцяє Вам кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість — насолоджуйтеся цим тижнем, такі зараз рідко кому випадають. Також є шанс, що скоро Ви зустрінете когось особливого.

Телець — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернута Вежа вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Близнюки — перевернута Імператриця

Наприкінці травня у Вашому житті може настати якийсь застій, виникнути гнів, жадібність, депресивний настрій та ревнощі. Це може вплинути на Ваші стосунки з близькими, тому побережіть їх.

Рак — Ієрофант

Ви безперечно досягли успіхів, проте не варто зазнаватися або зупинятися на досягнутому і бути надмірно самовпевненим. Прислухайтеся до порад найближчим часом, — вони можуть допомогти знайти рішення з питання, що хвилює Вас.

Лев — Дев’ятка пентаклів

На наступному тижні Ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на Вашому боці, не бійтеся починати щось нове.

Діва — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на своє чуття, воно підкаже Вам, як зробити краще.

Терези — перевернуте Правосуддя

Найближчим часом удача гратиме проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат Вам не сподобається.

Скорпіон — Зірка

Наприкінці травня Вам як ніколи легко буде реалізувати Ваші мрії та таланти. Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Присвятіть час самоаналізу та медитаціям, це може підказати Вам правильний шлях.

Стрілець — перевернутий Паж пентаклів

На тижні у Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що буде складно даватися навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Намагайтеся не накручувати, а то ще переконайте себе, що проти Вас весь світ.

Козоріг — перевернутий Туз мечів

Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Водолій — перевернута Сімка мечів

Наприкінці травня якась ситуація, яка не давала Вам спокою, вирішиться. Якщо Вас недооцінювали або образили, скоро все налагодиться. Ви можете отримати вибачення, зізнання, винагороду за свої зусилля.

Риби — Вісімка мечів

Найближчим часом Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.