Блискітки та яскраві кольори: як цього літа урізноманітнити френч (фото)

Читать на русском
Автор
Як урізноманітнити класичний френч Новина оновлена 18 травня 2024, 15:25
Як урізноманітнити класичний френч. Фото Freepik

Можна додати до свого манікюру якусь "родзинку"

Французький френч є класикою в манікюрі, завжди надаючи нігтям елегантності та доглянутого вигляду. Однак, якщо він вам набрид або здається нудним, цього літа його можна урізноманітнити незвичними варіантами. Яскраві кольори та візерунки допоможуть створити унікальний образ.

Цікавими ідеями, як можна удосконалити френч, поділилися в матеріалі Newia. Скористайтеся цими порадами, якщо хочете додати трохи фарб у свій манікюр.

Як урізноманітнити влітку френч

Незвичайний принт

Урізноманітнити французький френч можна, додавши незвичайні візерунки, такі як леопардовий принт. Замість класичної білої смужки використовуйте візерунок, який надасть манікюру сміливості та стильного вигляду. Цей яскравий та незвичайний варіант френча підкреслить вашу індивідуальність та стане ідеальним доповненням до літнього образу.

Незвичайний френч
Як урізноманітнити френч влітку

Яскраві кольори

Щоб надати французькому френчу свіжий та сучасний вигляд, замініть класичну білу смужку на яскраві кольори. Використання насичених відтінків, таких як червоний, синій або неоновий, надасть манікюру ефектності та оригінальності. Цей сміливий вибір додасть яскравості у літній образ.

Ідеї френчу 2024
Як зробити різнобарвний френч

Блискітки

Надати френчу незвичайний та стильний вигляд можна за допомогою блискіток. Використовуйте глітер на кінчиках нігтик або нанесіть його вибірково на 1-2 нігті однієї руки, комбінуючи зі спокійними та більш стриманими кольорами. Такий манікюр вийде дуже модним і літнім.

Френч із блискітками
Незвичайний френч із блискітками

"Телеграф" писав раніше, який манікюр зробити у травні, щоб залучити багатство. Стилісти підказали кілька цікавих варіантів.