Носіть шорти правильно: як їх стилізувати, щоб не виглядати старомодно влітку 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Як стилізувати шорти влітку 2024 Новина оновлена 19 травня 2024, 08:50
Як стилізувати шорти влітку 2024. Фото Pinterest

Шорти — універсальний тренд літнього сезону

Літо — чудовий період для носіння та стилізації шортів. Однак не всі речі виглядають стильно у поєднанні з цим елементом гардероба. Для того, щоб виділятися з натовпу, треба знати деякі модні "формули", щоб виглядати стильно та естетично у шортах влітку 2024. А раніше ми розповідали про модні спідниці нового сезону.

На порталі "Апостроф" розповіли, з чим носити шорти цього літа, щоб бути стильними. Ці поради допоможуть вам зробити літні образи доречними, модними та легкими.

З чим носити шорти влітку 2024

Кардиган і балетки

В цьому образі особливо важливі шорти вільного крою — вони ідеально підкреслюють фігуру і приховують недоліки. З ними ви створите базовий лук для кожного дня, який буде не тільки зручним, а й красивим. Більш легким його зроблять балетки і кардиган.

Шорти і кардиган
Фото: pinterest

Лляна сорочка і плетена сумка

Для цього образу найкраще обирати подовжені шорти з необробленим краєм. Лляна сорочка, босоніжки і плетена сумка зроблять цей лук легким та невимушеним.

Шорти і лляна сорочка
Фото: pinterest

Піджак і шльопанці

Такий лук ідеально підійде для роботи, якщо у вас немає дрес-коду. Чорні шорти, біла майка з широкими бретелями і бежевий піджак оверсайз і трендові шльопанці — ідеальне поєднання цього літа.

Шорти у піджак
Фото: pinterest

Жилетка і сумка крос-боді

Жилетки стали трендом 2024 року. Навіть влітку вони не стануть менш актуальними. Білі шорти та костюмний жилет — ідеальне поєднання для тих, хто любить прості, зручні та елегантні образи.

Шорти і жилетка літо 2024
Фото: pinterest

Біла сорочка і сандалі

Джинсові шорти — універсальний вибір на літо. Однак для того, щоб не виглядати старомодно, оберіть шорти з потертостями. Ідеально їх доповнити можна білою сорочкою та босоніжками з тонкими ремінцями.

З чим носити шорти у 2024 році
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, яку вишиванку варто вдягнути на останній дзвоник 2024. Зустріньте свято у традиційному українському одязі.