Їм не місце у гардеробі: які фасони джинсів вийшли з моди (фото)

Читать на русском
Автор
Які джинси вийшли з моди
Які джинси вийшли з моди. Фото pexels.com

Стилісти радять звернути увагу на інші моделі

У світі моди важливо стежити не лише за новинками, а й за антитрендами, адже це допоможе уникнути багатьох помилок та створити образ, який відображає ваш індивідуальний стиль. Цього сезону багато фасонів джинсів застаріли, тому слід освіжити гардероб і оновити його модними віяннями.

Які джинси давно втратили свою актуальність розказано у матеріалі "Апостроф". Такі фасони штанів не варто одягати, якщо не хочете "здешевити" свій look.

Які фасони джинсів вийшли з моди

Скінні

Джинси скінні, що щільно прилягаютьдо тіла, колись були поза конкуренцією, але сьогодні вони поступаються своїми позиціями ширшим і вільнішим моделям. Вигини моди змістили переваги у бік джинсів з більш розслабленою посадкою, роблячи скінні менш актуальними для сучасних образів.

Джинси скінні
Фасони джинсів, які застаріли у 2024 році

Джинси з декором

Джинси з декором, чи то вишивка, чи нашивки, чи бісер, входили в моду з великим розмахом, але сьогодні тенденції схиляються до більш мінімалістичних стилів. Відмова від зайвого декору робить образи більш витонченими та стильними, надаючи їм елегантного та сучасного вигляду.

Джинси з декором
Які джинси вийшли з моди

Капрі

Ці короткі штани були на піку популярності на початку 2000-х, але минулого року знову повернулися до моди, проте ненадовго. Стилісти рекомендують уникати їх у новому сезоні, віддаючи перевагу більш прямим та широким фасонам джинсів.

Капрі
Які джинси не варто носити у 2024 році

Джинси з потертостями

Такі джинси давно застаріли і зараз є ознакою несмаку, тому сховайте їх подалі. У 2024 році в моді прості та однотонні фасони, які роблять річ універсальною, дозволяючи створювати з нею безліч образів.

Джинси з потертостями
Фасони джинсів, які втратили актуальність у 2024 році

"Телеграф" писав раніше, з чим носити штани-палаццо у 2024 році. Із цим предметом гардеробу можна створити безліч стильних образів.