"Грошовий" манікюр: які нігті зробити у травні, щоб залучити багатство (фото)

Читати російською
Автор

Манікюр може стати "магнітом" для грошей

Для багатьох дівчат гарний манікюр є невід’ємною частиною образу, яка демонструє їх стиль та індивідуальність. Цього літа в моді буде кілька яскравих трендів, але у травні особливо важливо звернути увагу на спеціальні дизайни, які не тільки підкреслять вашу красу, але й допоможуть залучити у ваше життя фінансовий успіх.

Які кольори допомагають "притягнути" гроші, розказано в матеріалі Today. Вибирайте один із дизайнів та насолоджуйтесь несподіваними шансами, які запропонує Всесвіт.

Який манікюр допоможе залучити до життя багатство

Ніжний манікюр із блискітками

Такий манікюр не повинен виглядати яскраво, тому вибирайте спокійніші відтінки. Вважається, що блискучі акценти на нігтях створюють відчуття розкоші в образі, що може асоціюватися з багатством і достатком. Також вони допомагають активувати фінансові потоки. Використання ніжних відтінків та блискіток може створити атмосферу витонченості та гармонії, що допоможе "притягнути" добробут.

Який манікюр допоможе залучити гроші

Червоний манікюр

Цей колір також асоціюється з багатством та успіхом. Червоний символізує пристрасть, силу та впевненість, що може підкреслити вашу рішучість та амбітний характер. Крім того, червоний манікюр часто сприймається як знак розкішного способу життя, що може допомогти залучити до вас багатство та достаток.

Кольори грошового манікюру на травень 2024 рок

Зелений манікюр

У 2024 році, у рік Зеленого Дракона, такий манікюр набуває особливої символічної значущості. Зелений колір асоціюється зі зростанням, достатком та новими можливостями, що може сприяти залученню багатства та процвітання.

Відтінки манікюру, які залучають гроші

Синій манікюр

Цей відтінок гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтиках. Синій колір асоціюється з глибиною, стабільністю та довірою, що може створити враження надійності, що важливо у бізнес-середовищі. Експерти з фен-шуй кажуть, що грошовий успіх синій манікюр може принести дівчатам, чий рік народження закінчується на четвірку чи п’ятірку.

Який манікюр зробити у травні 2024 року

"Телеграф" писав, який манікюр можна зробити на випускний. Такі відтінки будуть виглядати стильно та святково.