Гороскоп на 17 травня: у Скорпіонів – заздрісники, у Близнюків – нові талісмани

Читать на русском
Автор
1749
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 17 травня 2024 року
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 17 травня 2024 року. Фото freepik.com, колаж "Телеграф"

Гороскоп на сьогодні рекомендує знакам Зодіаку стати найкращою версією себе

Ворожіння на картах Таро на тиждень ми вже робили, і "Телеграф" продовжує ділитися щоденним астропрогнозом для всіх представників зодіакального кола.

Ось ваш гороскоп на сьогодні, 17 травня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на п’ятницю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Приходить сприятливий момент, щоб прагнути поліпшення власного "я". Ідеальний день для самовдосконалення та прийняття ключових рішень. Настав час взятися за те, що ви довго відкладали в далеку скриньку. Овни змінять роботу у червні 2024 року.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Будьте уважні за кермом та дотримуйтесь правил дорожнього руху. У стосунках можливі тимчасові проблеми, як і у колективі на роботі. Для уникнення проблем доведеться бути більш терпимими та чуйними.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Не вдалий день сьогодні, тому краще уникати червоного та білого одягу. Срібні та платинові прикраси стануть вашими найкращими талісманами, а також не забувайте про впевненість та докладний план дій на день.

Рак (22 червня — 22 липня)

Якщо вранці виникають деякі проблеми, увечері нічні світила будуть на вашому боці. Намагайтеся дотримуватись планів, але не захоплюйтесь зайвим фанатизмом. Уникайте поспішних рішень та проявів імпульсивності у стосунках із близькими. Ракам зроблять пропозицію влітку 2024 року.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Краще уникати сьогодні сумнівних угод та порушення закону. Заробити чесним шляхом буде сприятливіше. У другій половині дня можливі коливання настрою та неприємні спогади, але реагувати на них краще спокійно.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

День допоможе розвинути необхідні якості, яких вам не вистачало. Якщо ви звикли покладатися на випадок, спробуйте взяти ініціативу до рук. Це може бути непросто, але зусилля волі може кардинально змінити ваше життя на краще.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Нічні світила закликають до саморозвитку та вдосконалення. Особливо це стосується професійних навичок. Здобуття нових знань і доповнення старих буде дуже корисним сьогодні і може відіграти ключову роль у майбутньому. Терези зіткнуться з випробуваннями в житті.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

День вимагає сконцентрованості та відповідальності. Астрологи радять не надавати значення чужим думкам. Навколо вас можуть бути заздрісники, і лише ваші власні ідеї принесуть користь у робочих завданнях та особистих проблемах.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Нічні світила дарують вам натхнення та впевненість у собі. Вони допоможуть розрізнити важливе від другорядного, добрих та позитивних людей від токсичних. Увечері буде корисно насолодитися часом із партнером у затишній обстановці вдома, у родинному колі.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Будьте пильні — у такі дні, як ця п’ятниця, легко можуть виникати складнощі у стосунках. Проявляйте тактовність та обережність у спілкуванні з оточуючими. Якщо є можливість, краще не сідайте за кермо.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Цей день може дати новий погляд на життя. Нічні світила покажуть світ із нового боку, щоб пробудити у вас відчуття дива. У ділових питаннях все буде досить спокійно, але в коханні слід очікувати на зміни.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Зараз настав час проявити свої сильні сторони та переваги. У такі дні немає межі добрим вчинкам. Важливо бути позитивними та бути готовими допомагати близьким. У стосунках все спокійно, але на роботі можуть знадобитися зусилля.