Можна буде зняти кофти: наскільки потеплішає у Києві цими днями

Читати російською
Автор

Повітря прогріється до +23 градусів

Наразі в столиці України тримається мінлива хмарність та тепла температура. Найближчими днями хмари іноді покидатимуть небо, але стовпчики термомерів тільки підвищуватимуться.

Як мовиться на сайті Meteofor, цими днями сила вітрів не перевищуватиме помірних 6 м/с. Найбільша їх концентрація очікується у суботу.

У четвер, 16 травня, у місті очікується мінлива хмарність, хоча ввечері небо буде ясним. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +17 градусів. Вночі показували до +7 °C. Протягом дня сила вітрів сягатиме максимальних помірних 6 м/с.

Наступного дня, 17 травня, прогнозується ясна та тепла погода. У цей день температура вдень трохи підвищиться — до +21 °C. Однак вночі буде близько 9 градусів тепла. Сила вітрів протягом дня не перевищить слабкі 5 м/с.

У першій половині вихідного, 18 травня, передбачається ясне небо, але вже в обід набіжать хмари. Дощу не буде. Вдень повітря прогріється до +23 °C. Вночі буде 12 градусів тепла. Протягом доби сила вітрів коливатиметься в межах легких-помірних 2-6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що найпотужніша магнітна буря принесла в Україну полярне сяйво.