"Любов і підтримка": Катя Осадча з Горбуновим та синами захопила сімейною ідилією (фото)

Читать на русском
Автор
Катя Осадча з маленьким сином Новина оновлена 16 травня 2024, 09:49
Катя Осадча з маленьким сином. Фото https://www.instagram.com/kosadcha/

Телезірка приурочила свою посаду до Дня сім’ї

Популярна телеведуча Катя Осадча, яка звернулася до українців перед першим півфіналом Євробачення, зворушила новими кадрами з дітьми та чоловіком Юрієм Горбуновим. Свою посаду телезірка приурочила до Дня родини.

У своєму Instagram Катя Осадча опублікувала знімки, на яких показала сімейну ідилію з дітьми та Юрієм Горбуновим. На знімках телезірка та її сімейство виглядає дуже щасливими та веселими. При цьому на фото немає найстаршого та вже дорослого сина телеведучої Іллі, який навчається за кордоном.

У підписі до публікації Осадча поділилася своїми роздумами щодо сім’ї. За словами телеведучої, дуже важливо цінувати сімейні узи, особливо під час війни в Україні.

"День сім’ї – це не тільки ще один день у календарі. Це нагадування про цінність та значення найближчих людей у нашому житті. У світі, де війна та конфлікти розривають сім’ї, ми повинні пам’ятати, наскільки важливо цінувати те, що ми маємо. Сьогоднішнє нагадування – обійняти рідних. Покажіть їм, наскільки вони важливі для вас. Нехай день сім’ї стане нагадуванням про те, що найбільша цінність — це любов і підтримка, яку ми отримуємо від наших рідних", — написала Катя у підписі до фото.

Катя Осадча, Юрій Горбунов

Раніше "Телеграф" розповідав, що Катя Осадча показала, як виглядала на початку кар’єри. На знімку вона позує у вишиванці та з довгим волоссям.