Як відбілити тюль: позбавитися жовтизни допоможе цей спосіб

Читать на русском
Автор
Як відбілити тюль від жовтизни Новина оновлена 15 травня 2024, 17:28
Як відбілити тюль від жовтизни. Фото design-homes.ru

Цей спосіб містить в собі два простих народних засоби

Згодом багато речей у будинку втрачають свою початкову свіжість, стаючи тьмяними та жовтуватими. Це стосується як постільної білизни, так і тюлі, що вимагають особливого догляду, який допоможе відновити їхню білизну.

Тюль може пожовтіти через вплив сонячного світла, накопичення пилу та забруднень, а також через природний процес старіння тканини. А як повернути їй білий вигляд розповіли у виданні Glavred.

Як відбілити тюль за допомогою народних засобів

Тюль може знову придбати свою первозданну чистоту та свіжість не лише завдяки дорогим засобам із магазину. У цій справі можуть допомогти доступні та ефективні домашні методи, такі як використання соди та солі.

Сіль ефективно бореться з плямами, тоді як сода діє як натуральний відбілювач та абсорбує запахи, допомагаючи відновити свіжість. І головне – цей спосіб не нашкодить тканині.

Інструкція з виведення жовтизни

Візьміть 5 столових ложок солі, 5 столових ложок харчової соди та 10 літрів води. У великій каструлі закип’ятіть воду, додайте туди інгредієнти, потім зніміть її з вогню і зачекайте, поки вода охолоне. Тюль занурте в цьому розчині, щоб тканина повністю просочилася. Залиште її на 15-30 хвилин, а потім відперіть тюль вручну або в пральній машині, поставивши на "делікатний режим".

"Телеграф" писав раніше, як вивести плями від маркера на білому одязі. У цій справі допоможуть прості копійчані способи.