Плями поту зникнуть без сліду: простий спосіб їх випрати

Читать на русском
Автор
Легке розв'язання неприємної проблеми
Легке розв'язання неприємної проблеми. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Ваш одяг знову буде ідеально чистим

Плями від поту — проблема, яка може торкнутися кожного і взимку, і влітку. Хоча це і природно, нікому не подобається мати вицвілі плями на пахві через суміш дезодоранту й поту. Просте прання не допомагає позбутися цієї проблеми.

Але користувач TikTok @decasa.style пропонує спосіб легко видалити ці типи плям з одягу за допомогою продуктів, які є вдома.

Як видалити сліди поту та дезодоранту з одягу

Цей спосіб прання універсальний і дозволяє видалити плями поту з усіх типів одягу якого б кольору він не був. Для цього знадобиться:

  • біле господарське мило;
  • сіль;
  • харчова сода;
  • перекис водню;
  • щітка;
  • поліетиленовий пакет.

Потрібно налити воду в таз та намилити одяг білим милом. Далі додати велику кількість солі та добре перемішати. Добре змішавши мило та сіль, нанесіть харчову соду і перекис водню на забруднену ділянку і потріть цю область до утворення пасти. Потім залиште одяг замочуватися, накривши пакетом. Через 4-6 годин ще раз почистьте щіткою область під пахвою і сліди поту та дезодоранту гарантовано зникнуть. Після цього одяг потрібно випрати як завжди.

Пам’ятайте, що свіжі плями, як правило, легше видалити. Також не використовуйте дуже гарячу воду, оскільки вона може закріпити бруд на тканині.

Раніше "Телеграф" ділився незвичайним лайфхаком для прання. Якщо покласти в пральну машинку пакет, це допоможе розв'язати найпоширеніші проблеми, які пов'язані з пранням.