Стало відомо, хто буде новим героєм шоу "Холостяк" (фото)

Читати російською
Автор

Творці шоу назвали ім'я головного героя

Романтичний проєкт "Холостяк" є улюбленим шоу багатьох українських телеглядачів. Останній сезон завершився на початку 2023 року, і тепер знову повертається на наші екрани.

У інстаграмі телеканалу "СТБ" повідомили, що новим героєм шоу "Холостяк" став Олександр Будько, більш відомий, як "Терен". Він є військовим і громадським діячем. Олександр написав книгу "Історія впертого чоловіка", а також є учасником національної збірної Invictus Games.

На тринадцятий сезон творці шоу вирішили запросити саме військового, адже саме захисники є ідеалом для багатьох жінок на сьогодні.

"Головний Холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці", — висловились організатори.

Відомо, що творці шоу познайомилися з Олександром під час знімань проєкту "Нескорені". Найбільше їх вразила впевненість та почуття гумору хлопця. Тому й організатори вирішили, що саме "Терен" повинен стати новим героєм романтичного реаліті.

"З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проєкту "Нескорені". Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли — ось наш кандидат на нового Холостяка", — наголосили автори.

Шоу "Холостяк" повертається на екрани

Тринадцятий сезон "Холостяка" стартує вже цієї осені. Цікаво, що цього разу організатори повідомили головного героя до початку відбору учасниць. Тож одночасно стартує й кастинг для дівчат, які хочуть поборотися за серце головного героя.