Підлога блищатиме чистотою: стане у нагоді одна хитрість

Читать на русском
Автор
Лайфхак із швидкого миття підлоги
Лайфхак із швидкого миття підлоги. Фото Canva

Будете витрачати на прибирання менше часу

Прибирання може бути не дуже приємним процесом, тому деякі люди його відкладають на потім. Необов'язково набирати повне відро води, щоб помити поверхні. Є простіший спосіб зробити чистоту довкола.

Зазвичай у прибиранні використовують ганчірку та велике відро з водою. Утім, цей метод має деякі недоліки у вигляді надмірної вологи та розводів, пише Ukr.media.

Річ у тім, що на вологій підлозі ще швидше залишається пил. Тому й немає того чистого вигляду, якого хотілося б досягти. У такій ситуації вам допоможе одна проста хитрість, яка зекономить час і сили.

Аби не розповсюджувати пил по всій квартирі треба взяти звичайний пульверизатор. Додайте трохи мийного засобу, розведіть його у воді та перелийте у пульверизатор. Розпилюйте засіб на брудну підлогу та інші поверхні, а після цього — потріть шваброю з мікрофібри.

Якщо спробувати такий спосіб, то ви помітите, що пилинки не залишаються на підлозі. Натомість вона буде чистою та з блиском.

Раніше "Телеграф" розповідав, як усунути жовтизну та бруд з унітазу. Всього один народний метод допоможе впоратися із забрудненнями.